ПЕРЕХОДИМО НА ДИСТАНЦЙНЕ НАВЧАННЯ

Звертаюсь до шкільної спільноти - педагогів, здобувачів освіти (учнів) та їх батьків (особливо початкової школи)!

Перший тиждень навчання пройшов дуже продуктивно та цікаво. Усі, навіть ті, що відверто полюбляли нехтувати навчанням "смакували" кожен урок, навіть 7-й, навіть сьогодні у п'ятницю, адже нікого не покидало передчуття, що щастя навчатись у звичному форматі на дуже короткий час(((. Передчуття, як би цього не хотілось, збулись і ось ми у червоній зоні епідеміологічної небезпеки!!!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України і, рішень комісій із НС різних рівнів, зокрема, Хоростківської ОТГ, школи змушені дотримуватись жорстких карантинних обмежень з 7 вересня щонайменше два тижні!!!

Отож переходимо на дистанційне навчання. Учні та учителі працюватимуть відповідно до розкладу уроків та дзвінків, як у звичному форматі, на єдиній платформі для дистанційного навчання HUMAN.UA. Коди для приєднання усі отримали, більшість приєднались до навчального закладу. Хто не встиг, звертайтесь до класних керівників та адмінів системи (Слободяник І. С., Івачевська О. В., Колосівська Н. А., Балицька З. В.) Залишаються у силі усі сервіси та інтернет-ресурси, які використовувались раніше. Відеозв'язок буде за посиланнями із додатків Zoom та Google Meet.

Отож, бажаю усім нам легкої та продуктивної апробації платформи для дистанційного навчання хороших оцінок, а також справної техніки та швидкого Інтернету. Ми впораємось із поставленими перед нами завданнями за будь яких обставин! Здоров'я усім!

Директор НВК Л. Крицька

Кiлькiсть переглядiв: 342

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.