19 листопада 2013 року в школі – гімназії м. Хоростків відбувся районний семінар вчителів німецької мови. Семінар складався з практичної та теоретичної частин.

Учасників семінару привітали учні школи. Танасевич Олена, учениця ІV гімназійного класу німецькою мовою розповіла факти з історії школи.

Візитка семінару
http://www.youtube.com/watch?v=0_a8tWk4_eo

Вчителі району відвідали відкритий урок з німецької мови на тему «Моя родина і мої друзі» у І-му гімназійному класі, який провела вчитель німецької мови О. М.Танасевич . /Files/photogallery/830/DSC_0135.JPG

Учні класу продемонстрували хороші знання, вміння і навички з даного предмету, хоча вивчають його лише 2,5 місяці. Під час уроку були використані різні форми і методи індивідуальної, парної та групової роботи.

/Files/photogallery/830/DSC_0106.JPG/Files/photogallery/830/DSC_0113.JPG/Files/photogallery/830/DSC_0137.JPG

В ході роботи семінару було обговорено ряд теоретичних питань. Зокрема, методист райво Гулик А. Т. звернула увагу на впровадження інноваційних технологій навчання німецької мови з метою стимулювання творчої активності учнів.

Особливу увагу приділили вивченню німецької мови як другої іноземної мови в школі.

Вчителі району обмінялися досвідом роботи над проектами «Мій шлях професійного розвитку» в міжкурсовий період. А молоді колеги поділилися враженнями від своїх перших уроків.

Заступник директора з навчально-методичної роботи Л. З. Крицька

Кiлькiсть переглядiв: 700

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.