/Files/photogallery/792/DSCF2325.JPG

22 квітня на базі НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. №1-гімназія" м. Хоростків було проведено районний семінар-практикум із світової літератури.

Метою цього заходу було показати на практиці (як на уроці так і в позакласній роботі) наскільки важливим і необхідним є використання комп'ютера в сучасному навчально-виховному процесі.

Учасників семінару привітав директор гімназії О. М. Безущак

Спочатку учасники семінару потрапили на бал літературних героїв, підготовлений учнями гімназії. Дііти були в костюмах Тома Сойера, Пеппі, Тараса Бульби та його синів та ін. Молодші школярі, учасники хореографічного гуртка, виконали запальний козацький танець На завершення прозвучав романс під акомпонемент гітари "Мне нравится что вы больны не мной" у виконанні учениці 11 класу Крицької Галини. Підготувала цей захід учитель світової літератури Івачевська Марія Іванівна/Files/photogallery/792/100_2393.JPG/Files/photogallery/792/100_2387.JPG/Files/photogallery/792/100_2394.JPG

Наступним етапом роботи було відвідування відкритого уроку світової літератури у 10 класі на тему:Покараний за красу" (презентація роману О. Уайльда "Потрет Доріана Грея"). Естетизм Уайльда, який підготувала і провела вчитель вищої категорії Пінчук Галина Іванівна. Ніхто не залишився байдужим після уроку - ні учні, ні "глядачі", адже учителька зуміла досягти мети, знайти надзвичайно цікаві моменти у такому складному творі як "Портрет Доріана Грея" і спростовала разом із учнями думку головного героя про те, що "Краса — єдина річ, задля якої варто жити", адже набагато важливіший за зовнішню красу духовний світ людини.

/Files/photogallery/792/DSCF2315.JPG

Семінар відбувся під керівництвом методиста районного відділу освіти Коваля О. А., який схвально відгукнувся про роботу вчителів світової літератури у нашій школі.

/Files/photogallery/792/DSCF2328.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 465

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.